AyeAye Yachtexpertise is opgericht door Albert van Zaltbommel.  
Albert is op de werf van zijn ouders tussen de boten opgegroeid, en heeft van kinds af aan aan boten gewerkt.   Op zijn 35e is hem gevraagd leraar te worden.   Hoewel Albert ruim 13 jaar in het beroepsbegeleidend onderwijs les gegeven heeft, is hij ook in die periode betrokken gebleven bij jachten en de watersport.   Daardoor heeft Albert ruim 50 jaar ervaring op watersportgebied.
Albert is bij jachtbouwer Frans Maas in de praktijk opgeleid als jachtbouwer / meubelmaker / scheepsbeschieter, en heeft op diverse werven gewerkt en ervaring opgedaan in alle disciplines die met jachtbouw te maken hebben.
Daarnaast heeft hij vele jaren als freelancer aan jachten gewerkt, zowel voor particulieren als voor werven.
Albert is een van de weinigen die nog geschoold is in de jachtbouw met “traditionele” materialen, maar die door bijscholing en zijn zeer uitgebreide werkervaring ook zeer veel kennis heeft van, en praktische ervaring heeft met jachtbouw met de “moderne” materialen, zoals gewapende kunststoffen en epoxy's.   Woodcore en hout/epoxy zijn bouwsystemen die hij door en door kent.  Zo heeft hij ook eigenhandig een 49 voets woodcore zeiljacht voor eigen gebruik gebouwd. Albert is een expert composiet bouw te noemen.
Zowel zeiljachten als een motorjachten hebben voor Albert slechts weinig geheimen.
Als u een expert zoekt met een zeer uitgebreide technische kennis van jachten, of iemand die de meeste problemen zelf al in de praktijk is tegengekomen en eigenhandig heeft opgelost, dan bent u bij AyeAye Yachtexpertise aan het juiste adres. Ook als u een expert zoekt die specifieke kennis heeft van hout/epoxy of woodcore, dan bent u bij AyeAye Yachtexpertise aan het juiste adres.
Specialist in woodcore bouw, hout / epoxy systemen, gewapende kunststoffen, expert composiet systemen, traditionele bouwmaterialen.
De eigen gebouwde Lady S waarmee Albert 3 jaar rond zeilde.
AyeAye Yachtexpertise          | | Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden van kracht ||           Alle rechten onder voorbehoud     2023
De zelf gebouwde 49 voets woodcore zeilboot ALK