Aankoop begeleiding

U droomt ervan om een boot te kopen, maar heeft nog niet geheel voor ogen welke boot dat zou moeten zijn. Dan kunt u ons uw aankooptraject te laten begeleiden. Samen met u stellen we een pakket van uw wensen en eisen op, waaruit dan naar voren kan komen welk soort en type schip het best past bij uw ideeën. Door onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we u in de juiste richting sturen. Als u dat wilt gaan wij vervolgens naar dat schip op zoek. Dit kan zowel op de Nederlandse markt als op de buitenlandse markt zijn. Nadat wij het schip van uw dromen gevonden hebben, beslist u hoe u verder wilt gaan.

U kunt zelf de onderhandelingen voor de aankoop starten, of u kunt ons, met uw volmacht, de onderhandelingen voor u laten doen. Vervolgens kunt u de boot laten keuren, en bij goed resultaat, de koop afronden. 

Papier is echter geduldig, en foto’s kunnen erg mooi gemaakt worden. Het zou heel goed kunnen dat in het echt de boot toch niet blijkt te zijn wat het leek.

Daarom kunnen wij in een vroeg stadium ook een Quickscan voor u uitvoeren om te bepalen of de gevonden boot inderdaad de boot is die u in gedachten heeft en kwalitatief aan de wensen voldoet.

Is dat niet het geval, dan hoeft u verder geen tijd te spenderen aan een boot waarvan u al in een vroeg stadium weet dat het niet de juiste is.

Met deze manier van werken geeft u een hoop zoek en papier werk uit handen zodat u zelf uw tijd kunt gebruiken voor andere en mogelijk leukere zaken.

In de praktijk blijkt dat deze manier van werken vaak veel economischer is, een ook een beter passend schip op kan leveren dan wanneer de koper zelf op zoektocht gaat.
AyeAye Yachtexpertise          | | Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene voorwaarden van kracht ||           Alle rechten onder voorbehoud     2023